Autosalón Prešov 2012

29.04.2012 Prešov

Týmto srdečne pozývame všet-kých návštevníkov na 18. ročník Výstavy Autosalón Prešov 2012, ktorý sa bude konať 24.-26. mája 2012 po 2.ročnej dlhej odmlke opäť na akcii, ktorú Prešovčania dobre poznajú, a ktorá sa bude konať vo vynovenej Mestskej hale   v Prešove .
Výstava Autosalón Prešov 2012 je medzinárodná prezentácia automobilov, motocyklov, agrotechniky, príslušenstva, garážovej a servisnej techniky, Májových trhov, farmárskych trhov, Dovolenky 2012, Agro-truck salón, Veteránov, Tuningu aut, prezentáciu folklórnych vystúpení a veľa iných obľúbených sprievodných akcií a rôznych atrakcií, kde si každý návštevník určite nájde to svoje pre zábavu, čo je zarukou dlhoročnej tradície výstav v Prešove  a regióne Šariša.
Motoristická sezóna je v plnom prúde a jar je obdobie, kde sa výrobcovia aut sa chcú prezentovať a ukázať. Na výstave sa prezentuje 35 vystavovateľov áut s najväčším počtom vystavených áut od konania vystav v Prešove. Prezentovať sa budú aj motocykly americkej kultovej legendy Harley Davidson. Táto firma otvorila novú pobočku  v našom meste v tomto roku. Na výstave sa predstaví veľa tohtoročných noviniek - Škoda predstaví nové mestské autíčko Citi Go.
Automobilizmus aj napriek pretrvávajúcej hospodárskej recesii patrí medzi rozhodujúce priemyselné odvetvia na Slovensku. Nárast produkcie v tomto odvetví zaznamenal v posledných mesiacoch, čo dáva nádej a východiska pre postupné zlepšenie predaja osobných a úžitkovych automobilov v nadchádzajúcom období pre Prešov a región Šariša, ktorý sa dominantne podieľa na predaji osobných a užitkovych automobilov .
Práve preto je návšteva na Prešovskom autosalóne neopakovateľnou príležitostou uvidieť najnovšie modely na trhu. Veríme, že Vás naša ponuka Autosalón Prešov 2012  oslovila a stretneme sa v Mestskej hale
Realizačný team
Extreme Motosport Racing Team Prešov
 

Vyberte región